Als je een eigen gamepersonage kunt samenstellen voor je aan je gameavontuur begint, maak je dan altijd hetzelfde personage? Lijkt ie op jou, is het een man of een vrouw, of doe je juist steeds iets anders? De Female Asking Questions wil graag van de dames weten (en van jou) hoe jouw eigen gamepersonages er meestal uitzien.

Artikel_FAQ_Patricia

Ik zoek vaak wel het meest menselijke uit, misschien met een klein fantasy detailtje erbij. Ik laat ze niet op mijzelf lijken hoor. Ik maak ze juist veel knapper maar het is wel een vrouw als dit mogelijk is. Sexy is ook een must met blond haar of roze.. In de Sims bega je natuurlijk een giga fantastisch gameavontuur, maar zelfs dan maak ik mezelf niet (meer) na!

Artikel_FAQ_Sandra

Mijn personages zijn altijd vrouwen maar lijken eigenlijk nooit op mij. Ze hebben vaak korter haar als mij en eigenlijk altijd donkerrood haar, terwijl ik zelf blond ben. Ze lijken eigenlijk nooit op mij.

Artikel_FAQ_Celine

Bij het maken van een eigen gamepersonage maak ik altijd iemand die op mij lijkt.

 

Artikel_FAQ_Laura

Eigenlijk ga ik altijd voor een vrouwelijk personage, maar ik maak ze zo kinderlijk mogelijk. Misschien is kinderlijk niet helemaal het goede woord: ik ga namelijk vooral voor zo schattig mogelijk. Grote ogen, roze jurkjes, als het maar enorm zoet is. In The Sims maak ik meestal wel een Sim die op mezelf lijkt, maar ik vind het heel erg moeilijk om mezelf na te maken met mijn bolle gezicht.

ELISE

Mijn game personages zien er meestal vrijwel het zelfde uit. Ze lijken niet op een “echt iemand”. Ik speel meestal vrouwelijke characters. Tenzij in left 4 dead waar ik altijd Coach of Bill speelde. Ze hebben meestal wit, lichtgrijs of lichtroze haar. Oog kleur is meestal fel groen. Daarnaast Maak ik meestal een Wizard/ Spellcaster.

Artikel_FAQ_Sam

 

 

Het ligt eraan hoe ik me voel en welke game ik speel. Ik ben vaak wel echt minuten soms uren bezig om de perfecte game personage te maken. Bedoel het is toch ook een beetje een verlenging van jezelf toch? Nee mijn eerste wow personage was een vrouwelijke human warrior met lang bruin haar. Maar inmiddels heb ik ook wel wat mannelijke karakters in World of Warcraft gewoon omdat ze in dat ras er dan weer net wat leuker uit zien als man. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik vaak een vrouwelijk personage maak wanneer dit mogelijk is. En vaak hebben ze wel een tikkeltje wat van mij weg, eigenwijs en alternatief uiterlijk.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.