Liefde is mooi en in het begin heel spannend, maar leer je elkaar eenmaal wat beter kennen, dan komen er natuurlijk altijd kleine irritaties omhoog. Maar, wat nou als die irritaties gaan over je hobby gamen? De Female Asking Questions wil weten: zou je een geliefde kunnen hebben die niks met gamen heeft?

Artikel_FAQ_Celine

Ik hou zelf heel veel van gamen en bordspellen/kaartspellen. Ik vind dat mijn geliefde er ook wel een passie voor moet hebben omdat dat dingen zijn waar je een gezellige en leuke tijd samen mee kan hebben.

Artikel_FAQ_Patricia

Ik denk vaak dat het andersom is dat mannen een vriendin nodig hebben die toch een beetje snappen dat iemand van gamen houdt. Maar waarschijnlijk zouden die mannen zich ook afvragen wat hun vriendinnetje zo leuk vindt aan breien of haken.
Tegenwoordig speelt iedereen wel een soort game, of het nu op je telefoon of een spelletje via Facebook is, maar je moet elkaar hierin ook los kunnen laten. Ieder zijn of haar eigen hobby! Ik ben wel blij dat mijn mannetje van gamen houdt al is op dit moment met een kindje en een baby wie het meeste de tijd heeft voor gamen..

Artikel_FAQ_Maike

Ik vind het wel belangrijk dat mijn partner mijn liefde voor video games deelt. Ik hou me natuurlijk veel bezig met video games. Ik schrijf erover voor Female Gamers, daarnaast heb ik mijn eigen blog en ik maak er ook video’s over voor YouTube. Ook is het natuurlijk leuk om samen op de bank te zitten en video games te spelen.

Artikel_FAQ_Sam

Inmiddels hebben er heel wat geliefden de revue gepasseerd. Sommige gamede net zo graag en anderen hadden een andere hobby. Elkaar ruimte geven om eigen hobby’s uit te oefenen vind ik erg belangrijk. Ik wil absoluut niet eindigen als zo’n ANWB echtpaar, je weet wel ANWB kleding aan, zelfde fiets en maar samen in Nederland rond fietsen met je picknick mandje en fietsroutekaart. Ik heb wel gemerkt dat wanneer er een passie zoals gamen gedeeld werd ik zelf ook wat intensiever gamede. Mijn huidige partner vind gamen zelf ook erg leuk om te doen en regelmatige sturen we links van games heen en weer om een nieuwe game te ontdekken en spelen. Dus ja wellicht is het toch wel fijner om een partner te hebben die gamen ook heel erg leuk vind.

Artikel_FAQ_Sandra

Nee, mijn vriend moet echt een gamer zijn! Ik heb het geluk dat hij dat ook is en door hem ben ik nog meer gaan gamen dan ik al deed. We gamen graag samen in multiplayer games of naast elkaar met ieder een eigen favoriete game. Je kan je passie delen en we maken zelfs uitjes dat we gezellig samen een middagje allerlei gameshops langs gaan om de mooiste games en goodies te scoren! Ook voor verjaardagen en feestdagen is het ideaal, want je weet precies wat je partner op zijn verlanglijstje heeft dus een game of goodie komt altijd uit!

ELISE

Mijn geliefde speelt games dus daar hoef ik me geen zorgen om te maken. Maar het is natuurlijk altijd fijn om gedeelde interesses te hebben met je partner.

Artikel_FAQ_Laura

Ja, onbewust voel ik me toch altijd aangetrokken tot gamers, als ik zo naar de mensen uit mijn verleden (en heden) kijk. Van mij hoeft hij of zij niet zoveel met games bezig te zijn als ik, en ook niet op dezelfde manier, maar ik denk dat het voor veel spanning in een relatie kan zorgen als je partner niet begrijpt waaraan je toch al die tijd besteedt. Zou ik iemand afwijzen omdat hij of zij geen gamer is? Natuurlijk niet, maar er moet wel begrip zijn.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.