Skylanders, Disney Infinity; als je kind (of jijzelf) dol is op de games, dan weet je dat je daar elk jaar weer wat geld voor moet wegzetten; het is een dure hobby. Maar af en toe mag je jezelf best een beetje verwennen toch? De vraag is alleen, hebben we niet genoeg toys-to-life-games nu LEGO Dimensions er nog bij is gekomen? De Female Asking Questions zoekt naar antwoorden…

Artikel_FAQ_Sandra

Nee, absoluut niet. Ik vind de figuurtjes nu al veel te duur, gezien de hoeveelheid die er te koop zijn, laat staan dat er nóg een soort bij komt waarbij je honderd figuurtjes voor 15 euro moet gaan kopen. Ik vind het eerlijk gezegd zo’n geldklopperij, hoe tof ik de Disney Infinity figuurtjes ook vind. Het is gewoon té duur om nog meer in de schappen te stouwen en als je eenmaal één figuurtje hebt gekocht, ja dan wil je er meer. Ik probeer er bewust vanaf te blijven.

Artikel_FAQ_Celine

Ik moest in het begin heel erg wennen aan Skylanders. Je betaalt al en behoorlijk bedrag voor de game en de pad om je karakters tot leven te brengen en dan willen ze ook nog dat je voor poppetjes gaat betalen omdat je anders niet verder in het spel kan komen. Dat vond ik echt afzetterij. In Disney infinity ben ik niet helemaal thuis. Vroeger heb ik heel veel met Lego gespeeld dus Lego dimensions vind ik wel gaaf. Ook hier geldt wel dat je allemaal losse poppetjes moet kopen. Ik liever personages in-game kan unlocken dan kopen.

Artikel_FAQ_Laura

Ik ben een van de grootste fans van toys-to-life-games, dus absoluut. Het zal alleen lastig zijn qua schapruimte in de winkels, want die poppetjes, portalen, voertuigen en startersets nemen veel ruimte in. Ik ben erg blij dat LEGO Dimensions er dit jaar bij is gekomen, want die heeft toch zo zijn invloed op de andere games (die nu veel goedkoper zijn geworden!). Wat de andere dames aangeven dat geldt natuurlijk ook voor mij: het is een dure hobby. Vooral vorig jaar ben ik echt iets te erg losgegaan met het aanschaffen van figuren, maar dit jaar weet ik me gelukkig iets beter in te houden. Hoewel, LEGO Dimensions kan ik moeilijk laten liggen, maar dat ligt ook aan het feit dat het gemaakt is van onverwoestbare, prachtige LEGO natuurlijk. Ik heb hetzelfde probleem met de dozen LEGO namelijk. 😉 Toch zou het interessant zijn als er nog een vierde speler kwam, of als Nintendo ineens een twist doet met haar Amiibo waardoor ze meer in de toys-to-life-hoek passen.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.