Als er een game over jouw leven werd gemaakt, welk gamepersonage dat al bestaat zou jou dan ‘spelen’? Er zijn helaas niet zoveel vrouwelijke hoofdrolspelers als mannelijke, maar de Female Asking Questions wil het toch weten. Genderswaps mogen natuurlijk altijd, dus als je een vrouw bent die meent dat Nathan Drake op je lijkt; prima! Laat jouw ideetje achter in de reacties, hier zijn de opmerkingen van de redactiedames:
Artikel_FAQ_Laura

Ik denk Max Caulfield uit Life is Strange. Ze heeft dan wel een iets lievere uitstraling en een iets minder directe manier om dingen te zeggen, het is wel een chick met een mening die toch heel behulpzaam wil zijn. Ik moet vaak om de gedachten in haar hoofd lachen, omdat ze me aan mijn eigen hersenspinsels doen denken. Natuurlijk romantiseer ik mezelf wel enigszins door Max ‘mij’ te laten spelen…

Artikel_FAQ_Mirjam
Ik denk dat ik dan Ellie zou willen zijn van The Last of Us.

Artikel_FAQ_Celine

Een stoere, sportieve en avontuurlijke vrouw met wapens. Elena Fisher van de Uncharted series of Lara Croft.

Artikel_FAQ_Maike

Dit is een moeilijke vraag zeg. Ik zou het echt niet weten. Ik denk dat zolang het een sterk personage is van een van mijn favoriete games ik wel tevreden zou zijn. Misschien Agnes van Bravely Default.

Artikel_FAQ_Patricia

Dat is een lastige! Maar ik ga voor de Skylanders. Telkens in het leven heb je andere mensen nodig om je op bepaalde plekken te krijgen. Het leven is een leuk en gekleurd avontuur met donkere randjes en met de diverse Skylanders bewandel je het pad en praat je en vecht je waar nodig.

Artikel_FAQ_Sandra

Als er een gamepersonage gekozen moet worden die mij zou moeten ‘spelen’ in mijn levensverhaal, dan zou ik kiezen voor Trip uit Enslaved: Odyssey to the west. Zij heeft dezelfde passie voor techniek en een sterke man om haar te steunen in allerlei situaties net als ik heb.

Artikel_FAQ_Sam

 

 

 

Net als Laura heb ik veel overeenkomsten met Max uit Life is strange! Dat is wat ik ook veel uit mijn omgeving heb gehoord van vrienden die de game hebben gespeeld dat ik op haar lijk kwa persoonlijkheid. Ik ben altijd aan het rond kijken, maak graag foto’s en heb een nieuwsgierige aard. Maar Sera van Dragon Age Inquisition is ook wel een persoonlijkheid waarmee ik mezelf kan vergelijken. Heerlijk gevatte opmerkingen en wars van regels. Ik hou wel een beetje van Sera.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.