In deel 1 van de Razer Chroma keuken kon je al lezen over de Razer Firefly en Razer Mamba die ik tijdens Gamescom heb mogen uitproberen. Tijd om ook even de Razer Deathstalker Chroma en Razer Orbweaver Chroma te bewonderen.

Razer Deathstalker
Nu ben ik niet zo’n grote fan van de platte (chiclet)toetsen. Wellicht komt dit omdat ik gewoon erg oud ben en heb leren typen op o.a. een mechanisch typemachine. Toch voelen de Razer Deathstalker toetsen heerlijk aan en heb je toch nog het gevoel dat je iets moet intoetsen. Uiteraard zijn de toetsen volledig programmeerbaar zoals je mag verwachten van een gaming toetsenbord. De Razer Deathstalker heeft drie zones die je afzonderlijk met verschillende kleuren kan instellen. Dankzij Razer Synapse software kan je heel makkelijk je Razer gear omzetten naar het patroon wat jij wilt met gewoon een click. Wil je volledig los gaan dan kan je aan de slag met Chroma SDK waarmee game-developers in-game events op de verschillende Chroma producten kan doorvoeren.

img_Razer_Deathstalker_02

De toetsen hebben een Anti-ghosting capaciteit tot 10 simultane toetsslagen. Een fijne polsondersteuning, snelle macro recording en een dedicated gaming mode. Dankzij zijn slanke uitvoering is de toetsenbord makkelijk mee te nemen. De Razer Deathstalker heeft een adviesprijs van €119,99 en is daarmee een leuke toetsenbord die een feest maakt van je bureau.

img_Razer_Deathstalker_01

Razer Orbweaver
De Razer Orbweaver Chrome mechanical gaming keypad is een gaming gear die op mijn wishlist komt. Nu heb ik zelf al een flinke macro toetsenbord toch zou ik die zo inruilen voor de Razer Orbweaver Chrome mechanical gaming keypad. Nu heb ik wel vrij kleine handen en was ontzettend blij toen ik zag dat de Razer Orbweaver Chrome gemakkelijk aan te passen is van formaat. Je kan zowel de hand, duim als pols aanpassen zo heb je de volledige controle over hoe de Orbweaver in je hand ligt. Er zijn ruim 20 volledig programmeerbare mechanische switchen en een achtgangen duimpad. Daarnaast de inmiddels herkenbare 16.8 miljoen chroma lichteffecten en mogelijkheden. De mechanische toetsen reageren zo snel dat je al een regen van spreuken hebt kunnen afvuren op je vijand voor hij zich heeft schrap weten te zetten. Ja het zal even wennen zijn maar met wat oefening voelt het net zo natuurlijk als schakelen. Ook de Razer Orbweaver is via Razer Synapse programeerbaar en heeft een verkoop adviesprijs van 149.99.

img_razer_orbweaver_02

img_razer_orbweaver_01

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.