Games.. Je hebt een hele reeks die zo gaaf zijn die je in je collectie wilt hebben. Maar er is ook een hoopje games die het niet waard zijn om aan te schaffen.

 

* Nu is het meest voor de hand liggende antwoord misschien E.T. The Extra Terrestrial, maar man oh man die game is zijn eigen leven gaan leiden. En een jaar of twee geleden werden ze zelfs weer opgegraven! Leuk leesvoer. Eigenlijk wil ik niet een specifieke game noemen, want dat vind ik niet eerlijk. Ik ga dus maar iets politiek-correct zeggen in de richting van, er zijn pareltjes van indiegames, maar sommige hadden we ook zonder kunnen leven. (Heather)

* Brink. Ik denk niet dat veel mensen het spel kennen, het leek mij echt een gaaf spel. Heel wat spaar centjes voor neer gelegd maar online vindt hij niemand. (Celine)

* Er zullen er genoeg zijn, maar ik kan er op dit moment geen bedenken (Maike)

* Ik vraag me af of al die (sport) games nog wel uitgebracht moeten worden.. Het is elke keer hetzelfde met een kleine nieuwe feature toch? (Patricia)

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.