Bij Razer houden ze van gamers, ontwikkeling en kleur, heel erg veel kleur. Maar liefst 16.8 miljoen kleuropties om even heel precies te zijn. De Razer Chroma serie heeft zich uitgebreid met een paar leuke extra gaming gear.

Ik was zo enthousiast dat ik een meeting had met Razer tijdens Gamescom. Welke gear zou ik te zien krijgen? Beetje zenuwachtig stond ik te wachten maar gelukkig stelde André Ruff en Merle Brade me al snel gerust. Twee enthousiaste en vrolijke mensen stonden voor me om mij te laten spelen met de goodies die ze meegenomen hadden. Omdat het flink wat gaming gear is kan je mijn ervaring over de Razer Chroma serie in twee delen terug lezen.

Razer Firefly
Laten we begin met de Razer Firefly harde gaming muismat. Sommige onder ons denken nu ik game nog prima op het muismatje wat ik laatst bij mijn Alternate bestelling kreeg. En uiteraard geloof ik je meteen, maar wanneer je de 16.8 miljoen kleurtjes rondom je Firefly ziet verschijnen als een ufo, ben je het met mij eens je wilt dit ding gewoon hebben! De kleuren zijn uiteraard aan te passen en er zijn enorm veel lichteffecten die je kan toepassen. Stel je eens voor dat als er een impact is je een rode knal tevoorschijn ziet komen. Nu zijn niet alleen de lichtjes het waard om deze muismat in huis te halen nee er zit veel meer achter. De oppervlakte heeft een perfecte micro-texture en geoptimaliseerde oppervlakte coating waardoor je nog meer controle over je muis hebt. Hierdoor worden de cursor bewegingen nog beter doorgegeven en krijg je snelle in-game respons. Deze muismat heeft wel even een prijskaartje maar geloof me deze gaat veel langer mee dan een stoffen muismat en reageert veel soepeler. De Razer Firefly is o.a. verkrijgbaar bij Alternate voor €74,90

Razer Mamba
Toen ik dit schatje in mijn handen mocht houden werd ik meteen verliefd. De Razer Mamba voelt heerlijk in de hand, ziet er goed uit en toen kwam nog het mooiste de Razer Mamba heeft een 5G laser sensor van 16,000 DPI. Hiermee heb je nooit meer een excuus om van je kale muur een flinke 4K scherm installatie te maken, nu alleen nog even sparen voor al die schermen. Naast dat de Razer Mamba geoptimaliseerd of voor hoge resolutie schermen is de sensor ook enorm accuraat, maar liefst 1 DPI stappen in plaats van de standaard 50 DPI stappen. De bewegingen die jij dus met je Razer Mamba maakt lopen soepel en voelen natuurlijk aan. Uiteraard wil je nog meer dan alleen dus zit er nog een leuk extra foefje op de nieuwe Razer Mamba. Er zit een Adjustable Click Force Technology op. Hiermee kan je aanpassen hoe hard of zacht je op je muisbutton moet klikken. Dit vind ik zo ontzettend gaaf want ja soms klik je per ongeluk te snel  omdat de muis geen tegengas gaf. Wie weet heb jij juist wel eens dat je muis te snel reageerde en je zo een stel vijanden achter je virtuele kont had rennen. Dankzij deze functie is de Razer Mamba zowel geschikt voor FPS games als voor MOBA games. De Razer Mamba is zowel draadloos als bedraad te gebruiken en heeft een batterijduur van maar liefst 20 uur achter elkaar. De Razer Mamba inclusief Click Force Technology is verkrijgbaar voor 179,99 via Bol.com en de Razer Mamba Tournament  edition is via  Alernate voor 99,90 verkrijgbaar.

Dat word spaarpotten leeg gooien en bestellen. Toch als je het een beetje goed doet heb je die uitstekende muis en muismat zo terug verdiend met wat E-Sports.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.