Wat is je favoriete console? Is het een nextgen of een oudje die je inmiddels Retro mag noemen?

* Uhm, Ik twijfel tussen de Wii U en PlayStation 4. Op dit moment heb ik het meeste plezier van die laatste. Hoewel de Wii U erg veel leuke en aparte games heeft. Ik ga toch voor de PlayStation 4 omdat ik daar nu het meeste op game. (Heather)

* PC. (Celine)

* Nintendo Wii U (Maike)

* Hmm, lastig!! Ik vond de NES altijd erg leuk. De SNES ook, heb hem in mijn bezit maar staat mooi in de kast te zijn. De Wii U vind ik 100x leuker dan de Wii, denk dat ik voor deze laatste kies. Alhoewel de PC ook niet vergeten mag worden, daar kan je nog veel meer mee. (Patricia)

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.