Als je een fan bent van Destiny dan ben je waarschijnlijk net zo verslaafd aan deze game als ik. Geen wonder natuurlijk dat ik tijdens Gamescom ontzettend graag de nieuwe expension wou proberen.

Voorafgaande kregen we de trailer te zien en het intro filmpje van de expension. Dit klinkt wat suf want deze kun je natuurlijk thuis ook zien, maar waarschijnlijk niet op groot scherm en mega audio. Op dit moment stond er al kippenvel op mijn armen.

Na deze lange vijf minuten mocht er dan eindelijk gespeeld worden. Het eerste level van Destiny: The Taken King. Natuurlijk kon ik niet met mijn eigen character spelen maar er was natuurlijk wel een level 34 Hunter, Warlock en Titan. Met de expension gaat de level cap omhoog naar 40 en zul je niet meer met je wapens en light levelen maar kun je gewoon weer XP behalen. Echt heel veel over de stats en items kon ik niet mee krijgen want het ging vooral over de eerste look and feel van het spel.

Nu is het verhaal in Destiny natuurlijk niet het meest krachtigste verhaal maar toch willen we graag weten hoe het verder gaat. Zonder al te veel details en spoilers te geven het gaat sowieso anders worden dan nu. Jij hebt immers Crota verslagen en iemand is hier niet helemaal blij mee. Je zult een nieuw gedeelte van de maan gaan ontdekken, het is meer duister dan dat je gewend bent op het lichtjes gedeelte bij de raid na misschien.

Zijn we hier klaar voor? Ja dat zijn we zeker want inmiddels zit iedereen weer aan de level cap en heeft het grinden naar wapens een stuk minder zin. Laat ons die nieuwe expension maar spelen. Ik ben blij dat ik het level twee keer kon spelen. De eerste keer met een Warlock en de tweede keer met een Hunter nu moet ik thuis maar een derde karakter aan gaan maken zo dat ik hem straks ook met een Titan kan spelen.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.