Ieder jaar koop ik de nieuwe Call of Duty en de laatste jaren viel hij steeds een beetje tegen. Zelf hou ik er niet van om te zeuren over dat iets een verkeerde stijl heeft dus ik probeer het altijd op zijn minst eventjes. Nu denk ik dat ik de vorige Call of Duty hooguit twee dagen vol heb gehouden. Ik was daarom dan ook erg benieuwd of Call of Duty: Black Ops III hier verandering in zou brengen.

We mochten twee potjes kill confirmed spelen. Dit was altijd al mijn favoriete modus. Nu kan ik in detail gaan vertellen hoe je alle perks kiest maar dit spreekt natuurlijk redelijk voor zich. Wat mij wel op viel is dat er ook in deze game weer dames zitten. Want wij kunnen natuurlijk ook net zo goed iemand er van langs geven.
Waar het precies aan lag weet ik niet maar het voelde wel weer als een oud en vertrouwd potje Black Ops. Misschien was het de kleinere map of de lichtere omgeving. In ieder geval iets wat helemaal nieuw is en waar je strategisch zeker gebruik van kunt maken is de Glitch functie. Dit betekent niet dat er allemaal Glitches in de game zitten maar dit is een actie die je door de tijd of door je aantal kills activeert. Op het moment dat er onder in je scherm Glitch staat, betekent dit dat als je de knoppen combinatie indrukt je even een paar seconden terug in de tijd gaat. Dit is natuurlijk vooral handig wanneer er iemand het hoekje om komt lopen en jij hem of haar te laat gezien had.

Maar het wordt natuurlijk nog veel uitgebreider gebruikt. Zelf moest ik behoorlijk wennen aan deze functie en ik merkte dan ook dat ik zeker goed zou moeten leren hoe ik er mee om moest gaan. Call of Duty: Black Ops III wordt op de Glitch functie na volgens mij een stuk minder sci-fi dan de vorige. En volgens mij is dit een hele opluchting voor vele.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.