Dit weekend is het in Amerika Independence Day. Rockstar is vandaag van start gegaan met hun Independence Day weekend waarin spelers in Grand Theft Auto Online dubbel RP krijgen en dubbel GTA dollars.

De dubbele XP geldt voor elke job die je speelt dit weekend, evenals de Indepence Day playlist.

Winkels in Los Santos zullen dit weekend speciale outfits verkopen met 25% korting. De speciale items zijn onder andere de vuurwerk launcher, rood, wit en blauwe kleding, de Liberator monster truck en de Sovereign motor.

Ook is er dubbel geld te verdienen. Komt mooi uit voor iedereen die zit te sparen en wachten op de Ill-Gotten Gain deel 2 DLC die 8 juli zal verschijnen. Daarin kun je nieuwe dure voertuigen en een aantal wapens kopen.

Het Independence Day weekend duurt tot 6 juli.

img_GTAV_IndepenceDayXP

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.