De Gamescom komt er alweer bijna aan, maar we gaan het daar niet over hebben voordat we hebben teruggeblikt op E3. Wat verraste onze redactie? De Female Asking Questions wil er alles van weten.

Artikel_FAQ_Sandra

De meest verrassende aankondiging op de E3 vond ik zowel de Horizon – Zero Dawn als No Man’s Sky. Van beide titels had ik nog niet eerder iets gehoord en de trailer van Horizon – Zero Dawn sprak mij ontzettend aan. De gameplay demonstratie die getoond werd van No Man’s Sky greep volledig mijn aandacht en ik hoop dat de beloftes die gemaakt zijn nagekomen worden want dan zijn dit twee titels die absoluut op mijn wishlist komen te staan!

Artikel_FAQ_Mirjam

De aankondiging dat Xbox 360 games op de Xbox One afgespeeld kunnen gaan worden, vind ik het meest verrassende. Dit zag ik totaal niet aankomen. Hier zal ik veel gebruik van gaan maken.

Artikel_FAQ_Heather

Ik vond Horizon Zero Dawn een grote verrassing. Ik had er eerlijk gezegd nog niks over gehoord en opeens was het daar. Het verhaal en de setting lijken mij erg interessant.

Artikel_FAQ_Maike

De meest verrassende aankondiging van E3 vond ik toch wel de remake van Final Fantasy 7. Final Fantasy 7 is een klassieker en  een game die ik graag  wil spelen. Ik heb al een keer eerder een poging gedaan om deze game te spelen, maar ik moest hierbij dan wel heel erg aan de graphics wennen. Ik denk dat Final Fantasy 7 met prachtige graphics en hetzelfde verhaal een ontzettend mooie game zal zijn. Helaas betekend dat wel dat ik maar eens moet gaan sparen voor een PlayStation 4.

Artikel_FAQ_Sam

Ik ben nog steeds enthousiast over de Hololens demo met Minecraft speciaal voor de hololens van Microsoft. Het lijkt me zo gaaf om games als Fable, Dragon Age Inquisition, The Witcher en vele andere games met prachtige omgevingen te ervaren door zo’n Microsoft Hololens. Ik ga nu maar snel een vergunning aanvragen voor een dakkapel en vaste trap naar de zolder zodat ik er een Holodeck van kan maken just in case! Verder vond ik het verrassend dat de Xbox One backwards compatibility ondersteund voor Xbox 360 games. Die had ik niet aan zien komen maar ik ben er ontzettend blij mee.

Artikel_FAQ_Celine

De game van EA dat je een touwtje bent die avonturen beleeft. Hoe heet dat spel nou. Het zag er zo leuk uit op de E3.

Artikel_FAQ_Laura

Ik was enigszins geëmotioneerd toen ik Horizon: Zero Dawn zag, zoals ik in mijn column al schreef. Dus naast mijn awesome speelsessie met LEGO Dimensions was dit wel mijn grootste, positieve verrassing op E3.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.