Of je het nou op Bol.com lekker direct doet als tweedehands verkoper, of dat je je games af en toe bij GameMania inruilt voor de verkoop; menig gamer verkoopt wel eens een spel dat-ie toch niet meer aanraakt. De Female Asking Questions wil weten hoe dat met de Female-Gamers redactie zit. Verkoop jij wel eens je games en zo ja, hoe en waar?

Artikel_FAQ_Sam

Ik heb deze fout 1 keer in mijn leven gemaakt! Bij de GameMania was er een leuke inruilactie en ik had me een tijdje weten te vermaken met Destiny alleen de nieuwste Halo Master Chief Collection kwam eraan dus ik heb deze toen daarvoor ingeruild. Nu nog steeds baal ik daar enorm van en zit ik eraan te denken om Destiny weer te kopen. Ik ga echt nooit maar dan ook nooit meer een game van mezelf verkopen. Snif, het spijt me Destiny!

Artikel_FAQ_Maike

Ik verkoop mijn games niet.

Artikel_FAQ_Heather

Ik heb ooit één game aan mijn buurman verkocht. Voor de rest hou ik al mijn games altijd.

Artikel_FAQ_Mirjam

Ik verkoop niet vaak mijn games maar als ik dat doe, is dat bij mijn eigen filiaal Game Mania Groningen.

Artikel_FAQ_Laura

Ik verkoop mijn games eigenlijk nooit, met als belangrijkste reden dat het vaak downloads zijn tegenwoordig en die kun je natuurlijk niet verkopen. Daarnaast heb ik vooral van enkele jaren geleden nog heel veel recensiekopieën, maar daar zit een gele sticker op met de mededeling dat dit een recensiekopie is die niet bedoeld is voor de verkoop. Ik ben zelf niet zo heel erg gehecht aan mijn games, vooral die van Nintendo wil ik bewaren, maar ik speel zo vaak games die heel matig zijn, dat ik die niet per se hoef te bewaren. Vandaar dat ik ze niet verkoop, maar weggeef aan kleine neefjes en nichtjes. Spelen ze eens wat anders dan Angry Birds!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.