Na een korte post-E3 pauze zijn we terug met het staartje van onze 26 day challenge. We hebben nog zes dagen op de teller, dus ook nog zes letters. Vandaag is het de beurt aan de T.

Tali’Zorah
Ik houd van Mass Effect. Tali’Zorah haar helm maakt haar een heel fascinerend karakter. Je ziet net niks, wat je fantasie stimuleert. (Heather)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_heather_abc_Tali_v.jpg[/img][/center]

Tiny Kong
Het jongere zusje van Dixie Kong is Tiny Kong die wel raad weet met haar twee blonde staarten in de games waar ze in te bewonderen is. Speelt in een aantal Donkey Kong games en heeft haar snuitje ook wel eens in Mario games laten zien. (Patricia)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_patricia_abc_tinykong.jpg[/img][/center]

Tiny Tina
Misschien geen hoofd personage maar haar tea-time quest in Borderlands is wel super gaaf. (Celine)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_celT-e1431462460296.jpg[/img][/center]
Theresa
Natuurlijk kies ik dan voor Theresa uit Fable. Ik vind het een geweldig mysterieus en sterk karakter. Ze heeft ook echt een heerlijke stem om naar te luisteren, de stem van Zoë Wanamaker ook wel bekend als Madame Hooch uit de Harry Potter films. (Sam)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_Juni_Sam_Theresa.jpg[/img][/center]

Tripataka
Tripataka uit Enslaved Odyssey to the West is verreweg mijn favoriete personage aller tijden! Hoewel ze soms wat onhandig en naïef kan zijn, is ze keigoed met technologie en kan ze op deze manier vijanden van veraf spotten. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female19_suzume_sandra.jpg[/img][/center]
Tatl

Tatl uit The Legend of Zelda: Majora’s Mask. Tatl is het feetje dat link helpt in Majora’s Mask. Al is ze soms behulpzaam ze kan soms ook lichtelijk irritant zijn. (Maike)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Tatl.jpg[/img][/center]
Tetra
Tetra, wie zegt dat wij vrouwen geen piraten kunnen zijn? Met haar crew bemand ze het schip en vaart de wilde zee over in Zelda the Wind Waker. (Didi)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_didi_tetra.jpg[/img][/center]

Tina
Ik ben dol op Dead or Alive: Extreme Beach Volleyball, vraag me niet waarom. Tina is een van de hoofdrolspeelsters, bekend van haar Amerikaanse vlag-bikini. Ze mag dan nogal een opgeblazen bimbo zijn, ze rockt mijn wereld. 😉 (Laura)

560939-wp_tina_1600x1200

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.