Er zijn inmiddels al meerdere DLC packs uitgebracht voor The Witcher 3: Wild hunt en ook deze week zal er weer een nieuwe DLC  verkrijgbaar zijn voor deze game. Deze nieuwe DLC bevat onder andere een nieuwe missie genaamd contract: Skellige Most Wanted en een nieuwe wapenuitrusting genaamd Skellige armor.

CD Project Red heeft aangegeven dat ze van plan zijn op nog meer DLC packs uit te brengen. Uiteindelijk zullen er 16 gratis DLC verkrijgbaar zijn. Als alles volgens plan gaat dan zullen alle DLC beschikbaar zijn voor eind juli. Daarnaast zijn er nog meer plannen voor The Witcher 3. Er gaan namelijk ook nog uitbreidingen geproduceerd worden. Voor deze uitbreidingen zal je moeten betalen. de eerste uitbreiding heet Hearts of Stone en zal in oktober verschijnen. Er is nog niet bekend gemaakt hoe de tweede uitbreiding gaat heten.

Wat vinden jullie van deze gratis DLC en de aankomende betaalde uitbreidingen?

img_TheWitcher3DLC_1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.