Deep Silver en Comcept komen vandaag met een nieuwe gameplay trailer voor de aankomende side-scrolling actiegame en Kickstarter, Mighty No. 9. In “Beat them at their own game”, neemt held Beck het op tegen 8 machtige tegenstanders en vecht zijn weg door alsmaar veranderende levels en epische boss-gevechten.

De video laat de actie zien die het gevoel van 8- en 16-bit klassiekers, zoals spelers zich die herinneren, omvormt in een frisse, moderne klassieker. Mighty No. 9 verschijnt op 18 september 2015 als digitale download en als fysieke retail-versie voor Xbox One, PlayStation 4, Wii U, PC, Linux en Mac. De game komt ook als digital-only voor Xbox 360 en PlayStation 3. Draagbare versies voor PlayStation Vita en Nintendo 3DS zullen later volgen. Mighty No. 9 zal Cross-Buy voor PlayStation 4, PlayStation3 en PlayStation Vita ondersteunen.

Over Mighty No. 9
Mighty No. 9 is bedacht door Keiji Inafune en een sterrenteam van ervaren ontwikkelaars. Het is een uitdagende side-scrolling actiegame die het gevoel van 8- en 16-bits klassiekers, zoals spelers zich die herinneren, omvormt in een frisse, moderne klassieker.

In het jaar 20XX hebben doorbraken in robottechnologie een nieuw tijdperk van vrede en voorspoed ingeluid. Geweld is alleen nog maar te vinden in het Battle Coliseum, waar robotstrijders in spectaculaire duels met elkaar op de vuist gaan. Dr. White heeft 9 robotbroers en -zussen gecreëerd, die bekendstaan als de “Mighty Numbers”. Zij vormden het populairste en sterkste robotteam in het Battle Coliseum, en eindigden altijd bovenaan in het klassement. Maar tijdens een van de wedstrijden vond er een cyberaanval plaats, waardoor ze geïnfecteerd raakten met een computervirus dat ze woest en verward heeft gemaakt. Jij speelt als Beck, de 9e telg in een gezin van krachtige robots en de enige die niet geïnfecteerd is met het mysterieuze computervirus dat mechanische wezens overal ter wereld op tilt heeft doen slaan.

Ren, spring, knal en transformeer je een weg door de 9 eerste levels (plus 3 latere levels), die je in elke gewenste volgorde kunt doorlopen. Steel wapens en vaardigheden van je vijanden om hiermee je Mighty Number-broers en -zussen uit te schakelen, en de confrontatie aan te gaan met het uiteindelijke kwaad dat de hele planeet bedreigt!

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.