Ubisoft kondigt vandaag het evenement Assassin’s Creed Syndicate: The Tour aan. Een unieke, interactieve ervaring waar gamers volledig worden ondergedompeld in de wereld van de nieuwe Assassin’s Creed game.

Fans hebben zelfs de unieke mogelijkheid om de game te mogen spelen tijdens ‘s wereld eerste hands-on. Het evenement vindt plaats in Amsterdam van 16 tot en met 18 juni in het Transformatorhuis op het Westergasterrein. Assassin’s Creed Syndicate: The Tour geeft gamers de mogelijkheid om de game te ervaren alsof ze op E3 zijn door dezelfde hands-on te spelen als op de beursvloer. Fans wanen zich in 19e eeuws Londen door de unieke VIP fan-ervaring en indrukwekkende animaties.

Assassin’s Creed Syndicate is een action-adventure game waarbij gamers worden meegenomen naar Londen in een tijdperk vlak voor het begin van de moderne tijd en op het hoogtepunt van de Industriële revolutie. Om Londen uit de corrupte greep te halen van hun eeuwenoude vijand vormen de Assassins-tweeling, Jacob en Evie Frye, een nieuwe gang en wenden ze zich tot de straten van Londen.

Meedoen? Inschrijven voor dit gratis event kan hier via deze link.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.