We zijn alweer aangekomen bij de achtste dag van de vrouwelijke gamepersonages 26 Day Challenge. Vandaag buigen we ons over de H van..

Harley Quinn
Harley Quinn, Welke dame kan ik anders in mijn lijst zetten met de letter H. Mijn favoriete meisje met haar gekke kleding en haar leuke uitspraken. (Didi)

Ze is een personage op zich, de sexy Harley Quinn, ooit gestart als psychiater van de Joker nu zelf lichtelijk gestoord. Ze is gefixeert op de Joker en denkt dat ze verliefd op hem is. Ze komt in verschillende Batman games voorbij en is in haar zwart/rode outfit een graag gezien personage. (Patricia)

[center][/center]

Hazel
Hazel uit Fantasy Life. Hazel is schattige tovenares die je begeleid in je eerste paar dagen als tovenares in Fantasy Life. Dit is een van de schattigste en leukste RPGs die ik heb gespeeld. (Maike)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Hazel.png[/img][/center]

Helga
Helga uit Rachet and Clank is zeker niet de dunste, maar als personal fitness coach van Captain Qwark krijgt ze met overtuigingskracht toch iedereen in beweging! (Sandra)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female08_helga_sandra.jpg[/img][/center]

Hitomi
Hier had ik echt nog nooit van gehoord. Ik ben niet zo thuis in de Dead or Alive games. (Celine)
[center][/center]

Hanna Schulz
Hanna Schulz uit Zombie Army Trilogie deze vrouw heeft een missie en wordt gedreven door wraak. Op jonge leeftijd werd ze wees en later werd haar gezin geëxecuteerd geen wonder dat ze wraak wilt. (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Hanna[/center]

Heather Mason
Heather Mason natuurlijk. Naamgenoot. Voor de rest hebben we niet veel gemeen. Haha. (Heather)

[center][/center]

Hello Kitty

Dit is eigenlijk valsspelen. Niet zozeer omdat Hello Kitty geen gampersonage is, want dat is ze zeker wel, in Big City Dreams op DS bijvoorbeeld. Nee, de naam van Hello Kitty is eigenlijk Kitty White! (Laura)

[center]IMG_26DAY_HelloKitty[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.