Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Justin uit Chicago, Verenigde Staten.

Op 19 mei 2009 opende Justin zijn Etsy shop. Nu, zes jaar later heeft hij meer dan 4500 handgemaakte kussens verkocht. De kussens worden voornamelijk gemaakt van fleece stof. Dit geeft de kussens een zachte en kleurrijke uitstraling. Als je een kussen wilt kopen moet je 30 dollar neer leggen. Dat is omgerekend 27 euro zonder verzendkosten. Herken jij alle iconen op de kussens?

img_fleecekussen1

img_fleecekussen2

img_fleecekussen3

img_fleecekussen4

img_fleecekussen5

img_fleecekussen6

img_fleecekussen7

img_fleecekussen8

img_fleecekussen9

img_fleecekussen10

Zelf een kijkje nemen in de shop? Craftsquatch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.