Tijdens de E3 onthulde Sony een nieuwe game voor de Final Fantasy franchise: World of Final Fantasy. De game oogt in eerste instantie wat kinderlijker en vriendelijker maar er wordt benadrukt dat de avonturen die je kunt beleven nog steeds groots zullen zijn. Je speelt als een broer en zus in deze wereld waarbij je zowel als de kleine schattige chibi’s als de grotere volwassen varianten kunt spelen. Op deze manier krijg je bijzondere gameplay waarbij jij op diverse monsters kunt rijden, maar zij bijvoorbeeld ook op jou! De wereld zit vol met bekende figuren en monsters en zal voor de echte Final Fantasy fan veel bekendheden bevatten. World of Final Fantasy komt in 2016 uit voor PlayStation 4 en PlayStation Vita en is nu in deze prachtige trailer al te bewonderen:

DarkPendula

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.