Om de gameplay van Destiny weer een flinke uitbreiding te geven hebben Bungie en High Moon Studios de nieuwe uitbreiding The Taken King aangekondigd met een spectaculaire trailer. Na het vermoorden van Crota zullen de spelers het nu op moeten nemen tegen zijn vader: Oryx. De uitbreiding bevat daarnaast ook nieuwe subclasses: stormcaller voor de warlocks, sunbreaker voor de titans en nightstalker voor de hunters. De nieuwe uitbreiding zal op 15 september 2015 beschikbaar zijn en de spectaculaire trailer is hieronder te bewonderen:

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.