We keken er enorm naar uit: een échte nieuwe Nintendo Direct. De verwachtingen waren hoog, maar dan ook zeer hoog, want er zou maar liefst 40 minuten aan nieuw materiaal gepresenteerd worden. Wat is er allemaal verteld? We vertellen het je!

De verwachtingen waren dus hoog, of Nintendo dit heeft waargemaakt is een tweede. Het einde van de presentatie was in ieder geval een enorme klapper.
Op je gemakje terugkijken? Dat is hier mogelijk:

De presentatie ging van start met Super Smash Bros. Ultimate. Kazuya Mishima (Tekken) mengt zich in de strijd! Meer informatie over de exacte release-datum van de DLC wordt later bekendgemaakt. Om precies te zijn op 28 juni.

Life is Strange Remastered Collection en Life is Strange True Colors komen naar de Switch. True Colors verschijnt op 10 september en de Ultimate Collection later dit jaar. Ervaar een meeslepend verhaal en memorables personages.

In dit spannende actie-avontuur ben jij de Star-Lord, de leider van een groep huurhelden. We hebben het over Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version. Vanaf 26 oktober te spelen op de Nintendo Switch.

Een real-time arenashooter waarin je je tegenstanders overhoop knalt. Vanaf 23 juni is Worms Rumble verkrijgbaar voor de Switch.

Orcanon wacht vanaf 30 september op je. Een handgeschilderde wereld waarin je een team van halfgoden samensteld, we hebben het over Astria Ascending.

We keren terug naar Two Point County en wel voor Two Point Campus. Bouw en run je eigen universiteit. De game verschijnt in 2022 op de Nintendo Switch.

Super Monkey Ball bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd met Super Monkey Ball Banana Mania. Meer dan 300 opnieuw gemaakte levels en
doolhoven, 12 leuke minigames en een kleurrijke cast van personages keren op 5 oktober terug voor de Nintendo Switch.

Roep nostalgie op met Mario Party Superstars: Bouw een feestje met een sterrencollectie van Mario Party-borden en -minigames! Mario Party Superstars bevat vijf klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie –
en alle spelstanden kunnen ook online worden gespeeld! Vanaf 29 oktober kun jij toffe speelavondjes organiseren vol mini-games.

De eerste 2D-Metroid-game in 19 jaar – Metroid Dread –  komt naar de Nintendo Switch. In deze game reist Samus in haar eentje naar een mysterieuze planeet, waar ze wordt opgejaagd door een gevaarlijke mechanische dreiging: de E.M.M.I.-robots. Vanaf 8 oktober te spelen.

Dans er op los in Just Dance 2022 met maar liefst 40 nieuwe nummers, waaronder “Level Up” van Ciara, “Believer” van Imagine Dragons, “Run the World (Girls)” van Beyoncé . Vanaf 4 november te dansen.

De arcadetopper Cruis’n Blast komt dit najaar op volle snelheid naar de Nintendo Switch. Raas over bijna 30 spectaculaire banen.

Beleef het verhaal van Goku en andere Z Fighters vanaf 24 september in Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set.

Meer info over Mario Golf: Super Rush die op 25 juni verschijnt. In de toekomst verschijnen en gratis updates met extra banen en speelbare personages.

Maak je klaar voor de rit van je leven
samen met je monstermaatjes in het RPG-avontuur Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Vanaf 9 juli te spelen.

Speel de meest krankzinnige microgames in WarioWare: Get It Together! Voltooi elke microgame op unieke wijze. Vanaf 10 september kun je de doldwaze mini-games spelen.

Shin Megami Tensei V: In de nieuwste titel binnen de geprezen Shin Megami Tensei-RPG-serie speel je als student die nieuwe krachten moet gebruiken om zich door een woestenij vol demonen te vechten met een command-based vechtsysteem. Vanaf 12 november exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Danganronpa S: Ultimate Summer Camp: Populaire personages uit de Danganronpa-serie zijn klaar voor de zomer in de nieuwe game Danganronpa S: Ultimate Summer Camp. Danganronpa Decadence: Er komen ook drie klassieke games uit de Danganronpa-serie naar de Nintendo Switch. De fysieke collectie bestaat uit Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition en Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition, naast de nieuwste game Danganronpa S: Ultimate Summer Camp. Later dit jaar te spelen op de Switch.

Project Zero: Maiden of Black Water: In dit horroravontuur verdrijf je geesten met de Camera Obscura en doe je onderzoek naar de mysteries rondom de etherische doch
dodelijke Hikami-berg. Later dit jaar te spelen op de Nintendo Switch.

Een eerste campagne-uitbreiding voor DOOM Eternal. Nu als DLC verkrijgbaar.

Skate er op los in de geremasterde versies van Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2. Vanaf 25 juni kun je je beste tricks laten zien.

Strange Brigade: In dit third-person avontuur knal je je een weg door een leger van gemummificeerde verschrikkingen terwijl je eigenaardige puzzels moet oplossen in
ruïnes vol valstrikken. Nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Werk samen met de Rabbids om het heelal te redden. Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Vanaf 2022 kun je je vijanden neerknallen en het heelal herstellen.

Leid je eigen troepen in strategische turn-based veldslagen als een tactisch adviseur voor het Orange Star-leger in Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. De game marcheert op 3 december naar de Nintendo Switch.

En dan… het einde van de presentatie en daarin maken we tijd vrij voor….. Zelda!

Op 16 juli wordt The Legend of Zelda:
Skyward Sword HD uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Wanneer je de uitbreidingspas voor Hyrule Warriors: Age of Calamity** koopt voor € 19,99, ontvang je twee waves aan DLC wanneer die worden uitgebracht.

Game & Watch: The Legend of Zelda wordt op 12 november uitgebracht en bevat drie klassieke games uit de Legend of Zelda-serie – The Legend of Zelda, Zelda
II: The Adventure of Link en The Legend of Zelda: Link’s Awakening – alsook een speciale versie van de Game & Watch-klassieker Vermin met Link als speelbaar
personage.

En daar is dan de aankondiging!!! Het vervolg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Er werd een teaser getoond met toffe gameplay-beelden en de release staat gepland voor 2022.

Hopelijk heb je genoten van de presentatie en zitten er wat games voor op je verlanglijst bij?

© Nintendo Co., Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.