Dat één van de meest gehuldigde games van de Final Fantasy reeks een remake zou krijgen daar werd al veel over gesproken. De trailer die op de Sony persconferentie getoond werd ontving bijna een staande ovatie vanuit de zaal. De populaire game krijgt een volledige remake voor de PlayStation 4 ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de franchise. De trailer van de remake van één van de beste Final Fantasy games is hieronder te zien:

DarkPendula

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.