De C van chocolade. Dit is dag 3 van de 26 Day Challenge met vrouwelijke gamepersonages. Gisteren gingen we langs Bayonetta en de schattige Brittany van Pikmin, vandaag zijn er weer heel andere dames aan de beurt…

Catherine
Catherine, het is mijn favoriete game en dan kan ik deze verleidelijke dame natuurlijk niet van de lijst afhalen. (Didi)
[center][/center]

Celeste
Celeste uit Animal Crossing New Leaf. Ik heb ontzettend vele uren aan dit spel besteed en ik speel deze game nog steeds. Celeste is een schattig, rood uiltje dat werkt bij het museum. (Maike)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Celeste.jpg[/img][/center]

Coco
Met een hele verzameling Crash Bandicoot games in de kast mag Coco uiteraard niet ontbreken in deze lijst! (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female03_coco_sandra1.jpg[/img][/center]

Cassandra
Cassandra van Dragon Age: Inquisition doortastend en eigenwijs met een enorme kracht in zichzelf. Daarnaast vind ik haar er ook erg leuk uit zien stoer en vrouwelijk tegelijk! (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Cassandra[/center]

Clementine
De leukste karakter uit The Walking Dead-game (Celine)
[center][/center]

Chell
Chell! Van Portal. Ik vind de Portal games geniaal. (Heather)
[center][/center]

Cora Kerkhof
In De Sims games hebben we Cora van de Kerkhof! Je kan haar herkennen aan haar rode jurk en zwarte haren, getrouwd met Christiaan van de Kerkhof. Ze verschijnt op verschillende manieren terug in De Sims. Er zijn complot theorien gaande over waar ze in bepaalde versies van de Sims genre is gebleven. Is ze ontvoerd door aliens? (Patricia)
[center][/center]

Claire Redfield
Claire Redfield maakt deel uit van TerraSave, wat uiteraard deel uitmaakt van Resident Evil. Ze overleefde het Raccoon City Incident en doet haar best om uit handen te blijven van Umbrella (en dat gaat niet altijd even goed). (Laura)
[center]< IMG_26day_Claire[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.