Deze tweede dag van de vrouwelijke gamepersonages-challenge staat in het teken van de B van babes! Welke bloedmooie en briljante dames wisten onze redactieleden te bedenken?

Betilla
Betilla, de lieve nimf die altijd helpt wanneer Rayman iets nodig heeft. (Didi)

[center][/center]

Bayonetta

Bayonetta uit de gelijknamige game Bayonetta en Bayonetta 2. Deze game staat op de lijst van games die ik nog wil spelen en aangezien de hoofdpersonage een heks is met magische aanvallen kan ik niet wachten. (Maike)

Bayonetta! Duh. Bayonetta is de bomb! Die chick schopt kont en ze is nog grappig ook. (Heather)

[center][/center]

Brittany
Brittany uit Pikmin 3 is grappig genoeg niet eens zozeer bekend vanwege haar activiteiten (Pikmin uit de grond trekken en inzetten om verder te komen), maar door de manier waarop andere captains haar naam uitspreken: BrittOOny! Met een heel hoog stemmetje, het is megaschattig. (Laura)

[center]IMG_26day_Brittany[/center]

Barbara
Een stoere chick met rood haar: Barbara uit Rayman is altijd mijn keuze als speelbaar personage! (Sandra)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female02_barbara_sandra.jpg[/img][/center]

Beth
Beth Coleman uit de Zombie Army Trilogie. Ze is een kunstenares en nu gebruikt ze haar vaste hand om een kogel te plaatsen in de zombies. (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Beth[/center]

Birdo
De roze yoshi ook wel bekend als de vrouwelijke yoshi variant. (Celine)
[center][/center]

Beebee
Beebee van de MySims games is mijn personage met de letter B. Beebee is ‘the Bunny Princess’, met haar roze haren en bunny oren op haar hoofd.

[center][/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.