Zoals je van Female-Gamers gewend bent, vinden we het leuk om af en toe onze hersens te laten kraken met een 30 Day Challenge. De komende drie maanden gaan we dan ook los met verschillende onderwerpen. Juni is de maand van het vrouwelijke personages-alfabet en is daarom een 26 Day Challenge. Dit is dag 1 met de A van…

Alyx
Ik zat te twijfelen tussen Amanda Ripley en Alyx Vance van de Half Life games. Uiteindelijk ben ik voor Alyx gegaan. Een van mijn favo dames 🙂 (Heather)

Ash
Een vrouwelijk personage met de A doet mij gelijk denken aan Ash uit League of Legends. Ze heeft verschillende vaardigheden of abilities als je het in de gamer-talk wilt houden. Met haar pijl en boog staat ze haar mannetje. (Patricia)

Aalisa Bosconovitch
Zij is half mens half robot en kan ongeloofelijk goed vechten in Tekken Tag Tournament 2 (Celine)

Amanda Ripley
Amanda Ripley uiteraard uit de Alien Isolation serie. Heldin met enorme lef die precies weet wat ze moet doen in stress situaties. Ik bedoel ik weet niet hoor maar ik zou vooral gillen of flauw vallen bij het zien van een Alien zoals die uit Alien Isolation. (Sam)

img_30_Juni_Sam_Amanda

Alice
Eén van mijn favoriete games, met een lekker duister tintje! Alice uit Alice Madness Returns draagt verschillende mooie jurken terwijl ze door de bijzondere werelden reist. (Sandra)

http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female01_alice_sandra.jpg.jpg

Agnes Oblige
Agnes Oblige is een van de hoofdpersonages uit Bravely Default. Agnes is een vestal of wind en de healer van mijn party in Bravely Default. Ook is ze mijn favoriete karakter in deze game. (Maike)

http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Agnes.jpg

Ada Wong
Ada Wong, omdat ze zo ongelofelijk sexy is met haar rode kleding en kickass guns (Didi)

Aqua
Aqua is een personage uit Kingdom Hearts: Birth by Sleep, een prequel op de PSP. Aqua is zo schattig, en ze heeft nog bepaalde krachten die haar uniek maken ook! (Laura)

IMG_30day_Aqua

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.