Ubisoft zal in de toekomst geen nieuwe games meer uitbrengen op de PlayStation 3 en Xbox 360, dit maakte Ubisoft CEO Yves Guillemot gisteren bekend.

Tijdens de bekendmaking van de winstcijfers gisteren, liet Guillemot weten dat met de start van dit fiscale jaar er geen nieuwe games meer naar de PlayStation 3 en Xbox 360 zullen komen. Een uitzondering op deze regel zullen de Just Dance games zijn.

“On Just Dance, we will continue to bring old-gen console versions. But on the other products like Assassin’s Creed, Rainbow Six, The Division, and the unannounced franchise, we will not have old-gen versions.”

De unannounced franchise waar hij het over heeft zal later dit jaar bekend gemaakt worden. Er is verder niks gezegd over Wii U games.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.