Sierra heeft in een nieuwe video de stemmencast onthult voor King’s Quest. De video heet ‘Voicing a Modern Classic’ en introduceert de hoofdrolspelers van de game, die door The Odd Gentlemen opnieuw wordt uitgebracht.

Christopher Lloyd is een grote naam in de wereld van film en televisie. Hij is wereldwijd bekend om zijn bijdragen aan films als Back to the Future, The Addams Family en Who Framed Roger Rabbit. In King’s Quest speelt hij de rol van de oudere King Graham.

De jonge Sir Graham wordt gespeeld door Josh Keaton, een TV-, game- en filmacteur die als Peter Parker de hoofdrol speelde in de positief ontvangen animatieserie The Spectacular Spider-Man. Ook was hij te zien als Valerian Mengsk in de serie StarCraft II.

Maggie Elizabeth Jones
speelt Gwendolyn, de nieuwsgierige kleindochter van King Graham. De 11-jarige actrice is bekend vanwege haar rollen in de film We Bought a Zoo en de tv-serie Ben and Kate.

Het drietal hoofdrolspelers wordt versterkt met een vocal cast bestaande uit Wallace Shawn (The Princess Bride, Toy Story), Tom Kenny (Adventure Time, SpongeBob SquarePants) en Zelda Williams (The Legend of Korra) alsmede Michael Benyaer, Loretta Devine, Gideon Emery, Jean Gilpin, Michael Gough, Andy Pessoa, Kevin Michael Richardson, Kath Soucie, Fred Tatasciore, Richard White en Michael-Leon Wooley.

In de nieuwe King’s Quest kijkt King Graham met zijn kleindochter terug op zijn grootste reizen. De verhalen die hij vertelt aan haar, vormen het startpunt van alle actie. De game biedt de enerverende mix van puzzels, humor en exploration zoals je die misschien nog van King’s Quest kent. De nieuwe King’s Quest komt later dit jaar als digitale download beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.