Van 19 tot 24 mei kun je in de Kalverstraat 101 in Amsterdam een The Witcher 3 pop-up store vinden. Deze pop-up store word mede mogelijk gemaakt door de Media Markt.

Media Markt en uitgever BANDAI NAMCO Entertainment presenteren een speciale pop-up store in Amsterdam voor de game The Witcher 3: Wild Hunt. Ontdek de wondere wereld van The Witcher, de eerste game in Europa met een eigen pop-up store. De lancering van de pop-up store start met een opening in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 mei (00:00 uur) om de release van The Witcher 3: Wild Hunt groots te vieren. Na de bijzondere opening volgt een week van feestelijke activiteiten. Media Markt en BANDAI NAMCO Entertainment nodigen iedereen uit om tussen 19 mei (vanaf 0:00 uur) en 24 mei naar de Kalverstraat 101 in Amsterdam te komen voor een ultieme The Witcher 3: Wild Hunt game-experience.

Unieke game-ervaring, live streams, speelsessies, meet & greets en nog veel meer.
Media Markt werkt voor de eerste Europese game pop-up store in Amsterdam samen met uitgever BANDAI NAMCO Entertainment en game-ontwikkelaar CD Project Red. Bezoekers kunnen op de foto met een groot standbeeld van The Witcher’s hoofdpersonage Geralt of Rivia en meedoen met een programma gevuld met live streams, speelsessies, meet & greets en goodie hunts. Voor het eerst zullen The Witcher-fans een modieuze collectie van officiële The Witcher-kleding kunnen kopen in een fysieke winkel, van T-shirts tot exclusieve leren jacks.

The Witcher 3: Wild Hunt pop-up store is open vanaf dinsdag (00:00 uur) 19 mei, vanwege de nachtelijke release van de game, tot zondag 24 mei. Entree is gratis. Ga voor het volledige programma naar deze link.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.