Hoe maak je Yoshi nog schattiger? Maak hem een breisel en zet hem in een compleet gebreide wereld. De game Yoshi’s Woolly World zal 27 juni exclusief op de Nintendo Wii U verschijnen.

Begeef jezelf in Breiland, een wereld die op oogstrelende manieren is vormgegeven alsof hij uit wol is gemaakt. Ga op je eigen tempo reizen door 50 prachtige “met de hand gebreide” levels vol verrassingen en verborgen voorwerpen.

img_Yoshis_Woolly_World1 img_Yoshis_Woolly_World2 img_Yoshis_Woolly_World3

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.