Tijdens de Mortal Kombat X livestream was er een korte teaser van Predator te zien. De teaser van maar liefst vijf seconden doet zijn naam eer aan. Check hem hieronder.

Hoewel de stream voornamelijk over Jason ging, kreeg Predator heel even de spotlight. Je kunt Mortal Kombat X nu op de PC, PlayStation 4 en Xbox One spelen. Wanneer de game naar Xbox 360 en PlayStation 3 komt is nog niet bekend.

Hieronder kun je de volledige stream terug bekijken.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.