De Nederlandse finalist van de Mortal Kombat Cup is bekend! De gelukkige winnaar is Michael Martinez uit Roermond. Hij mag Nederland gaan vertegenwoordigen op de JAPAN Expo in Parijs.

img_MortalKombatCup_Winnaar

Michael versloeg gisteren 11 andere finalisten in de Mortal Kombat X competitie. Michael Martinez heeft tijdens een Mortal Kombat toernooi in mei, georganiseerd door de Media Markt in Roermond, een van de twee felbegeerde wildcards voor de finale gewonnen. Tijdens de Mortal Kombat X training, speciaal gegeven voor de finalisten van het toernooi, op zaterdagavond jl. werd Michael al als echte kanshebber aangewezen door Mortal Kombat pro spelers Ketchup & Mustard (Jake en Ryan Neal). Tijdens de finale op zondagmiddag stond Michael Martinez tegenover Arsen Saakyan ‘The Heartbreak Kid’. Michael bleek toch sterker dan Arsen waarmee hij zich verzekerde van een plaats in de Europese finale.

Michael Martinez:

“De vele uren Mortal Kombat spelen door de jaren heen hebben nu echt hun vruchten afgeworpen! Het doet me goed om mezelf (for the time being) de beste speler van Nederland te mogen noemen. Ik hoop dat ik de Nederlandse fighting game scene trots kan maken in Parijs. Ik verwacht behoorlijk goede tegenstanders, maar ik denk dat ik wel een goede kans maak om in de top 3 terecht te komen. Eerst nog een hele hoop trainen en dan vol gaan voor de Europese titel.”

Mortal Kombat Cup
Warner Bros. Interactive Entertainment heeft op 14 april Mortal Kombat X uitgebracht voor Playstation 4, Xbox One en PC. Ter ere van deze release wordt de Mortal Kombat Cup georganiseerd, een toernooi voor iedereen die zijn Mortal Kombat skills wil laten zien. Michael Martinez vertegenwoordigt Nederland tijdens de Europese finale op de JAPAN Expo in Parijs. De winnaar van de Europese finale vertrekt naar Los Angeles voor de wereldwijde kampioenschappen op 11 juli.

Hieronder nog een finale match tussen LLL Taco (Subzero) vs TheHeartbreak Kid (Kung Jing).

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.