Iedereen die de game Child of Light heeft gespeeld is bekend met de prachtige aquarel stijl van de game. Aangezien Child of Light zijn éénjarige jubileum viert is er een nieuw art book uitgebracht ter ere van deze gelegenheid. Fans van deze game zullen blij zijn om te horen dat Child of Light: Reginald the Great vanaf nu gratis te downloaden is.

Child of Light: Reginald the Great volgt het verhaal van Robert’s zoon, Reginald. De lezer gaat met Reginald mee op avontuur, waar hij Roberta zal ontmoeten. Het verhaal concentreert zich op deze twee personages en hun avonturen in de wereld van Child of Light. Reginald’s verhaal vind plaats een paar jaar na de gebeurtenissen van Child of light en introduceert een nieuwe invalshoek aan de lezer. Zo kan je weer een nieuw stukje Lemuria ontdekken.

Child of Light: Reginald the Great is hier te downloaden.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.