De eerste elite specialisatie voor Guild Wars 2: Heart of Thorns is bekend gemaakt. Deze heet namelijk Chronomancer. Het nieuwe deel van Guild Wars zal in totaal negen verschillende specialisaties bevatten.

ArenaNet begint nu eindelijk met het onthullen van de verschillende elite specialisaties. Voor elke specialisatie wordt een video uitgebracht en deze specialisaties worden uitgebreid besproken op de blogs van de ontwikkelaars. Er wordt dus veel nieuwe informatie bekend gemaakt. De Chronomancer is een specialisatie voor het Mesmer beroep. Het is een gevechtsspecialisatie dat naast zijn eigen unieke eigenschappen ook ervoor zorgt dat je terug in de tijd kan reizen. Dit is zeker een unieke toevoeging aan het Mesmer beroep. De Chronomancer kan gebruik maken van zijn vaardigheden door eerst bijvoorbeeld alles stil te zetten en vervolgens terug in de tijd te reizen. Dit zal een unieke uitwerking hebben op de gameplay.

Mocht je deze nieuwe specialisatie in actie willen zien kijk dan naar de nieuwe Points of Interest aflevering, die vandaag uitgezonden zal worden. Deze aflevering zal wat nieuwe gameplay tonen en begint om 21:00 uur op het Guild Wars 2 Twitch kanaal, die je hier kan vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.