Je kon al lezen dat de Dutch Comic Con soort van aangekondigd is maar het bericht werd al gauw weer verwijderd. Nu is er toch een aankondiging gedaan van de Dutch Comic Con voor 2016 en zal de kaartverkoop ook al gauw van start gaan. Houdt op 26 en 27 maart je agenda leeg en lees vast welke gasten er aangekondigd zijn.

Het bericht van de aankondiging dat wederom op de Facebook pagina te vinden is:

Na het het geweldige feest wat we met vooral jullie ongelooflijke bezoekers gehad hebben op Dutch Comic Con 2015, kondigen we nu de data aan voor Dutch Comic Con 2016. Het was geweldig te zien hoeveel prachtige cosplay gasten er aanwezig waren en hoeveel aandacht er aan de kostuums was besteed.

Dutch Comic con 2016 zal plaats vinden op 26-27 maart 2016. Ook aankomend jaar zullen wederom neerstrijken in de hallen van de Jaarbeurs te Utrecht. We zullen deze editie flink gaan uitbreiden en een aantal nieuwe elementen toevoegen.

Als klap op de vuurpijl de eerste gast al aankondigen namelijk niemand minder dan “Joe Hill” de schrijver van oa de boeken: Horns (verfilmd), Black Heart, Nosferatu en Roadrage. Daarnaast is “Joe Hill” ook nog de schrijver van de populaire IDW comic serie “Locke and key”. Aankomende week gaan de kaarten weer in de voorverkoop tegen de prijs van € 17,50 na 1 september zullen deze € 20,- gaan kosten. De weekendkaarten zullen in de voorverkoop € 30,- bedragen en na 1 september € 35,-.

Dank voor een prachtige editie in 2015 en laten we met zijn allen er in 2016 nog een groter feest van maken. We willen tevens op de wijze iedereen die het mede mogelijk heeft gemaakt heel erg bedanken, vrijwilligers, Jaarbeurs en dealers.

Team Dutch Comic Con

Bestel je kaarten dus op tijd en dan is het afwachten welke gasten er nog meer aangekondigd zullen worden. Wij zijn waarschijnlijk weer van de partij.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “Dutch Comic Con 2016 nu echt aangekondigd”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.