Je kan vanaf nu gratis aan de slag met Driver Speedboat Paradise op je iOS of Android systeem. Dus zoek je nog een leuke nieuwe game voor op je tablet of smartphone bekijk dan hieronder de trailer.

Het Driver-universum waar criminelen en autodieven regeren is waar je als coureur strijd voor roem en geld. Je kruipt in de huid van een roekeloze racer op zoek naar faam in het ondergrondse powerboat race-circuit.

Ervaar de kick van Arcade Racing door achter het stuur te kruipen in razendsnelle speedboats en scheur over het wateroppervlak en gebruik nitro boosts en schansen om stunts uit te voeren.

Je racet op verschillende exotische locaties over de hele wereld in zes verschillende racemodi, classic, time trial, duel, escape, endurance en drag. Je hebt de keuze uit meer dan 20 verschillende speedboats die je aan de hand van verzamelde onderdelen kunt aanpassen met verschillende kleuren en neon.

De soundtrack van Driver Speedboat is ontwikkeld in samenwerking met Back Office Records en bevat muziek van de beste Franse electro producers zoals Workerz feat. Etienne de Crécy en Bobmo.

Wij zijn trots dat Workerz zijn nieuwe ‘Memory EP’ releaset in samenwerking met Driver Speedboat Paradise”, zegt G. Corman, Label Manager bij Back Office Records. “Onze artiest Bobmo, die ook meewerkte aan dit project, maakte een briljante soundtrack die het talent van onze jonge electro producers benadrukt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.