Men neme American Football en Warhammer en gooien het geheel in een mix, met als uitkomst de game Blood Bowl 2. De game is gebaseerd op het Warhammer bordspel van Games Workshop. De video laat onder andere de nieuwe grafische engine in actie zien.

Blood Bowl 2 komt naar de PC, Xbox One en PlayStation 4. De release datum is nog niet bekend.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.