Durf jij het aan een figurine online te kopen, of er mee rond te lopen op een convention? Of ga jij altijd naar dezelfde gamewinkel om je game-merchandise te kopen? De Female Asking Questions wil weten: waar koop jij je game-merchandise?

Artikel_FAQ_Heather

Vaak krijg ik mijn game-merchandise via female-gamers of vrienden en familie. Als ik het zelf koop dan kies ik vaak voor VisionToys of Archonia. VisionToys had vroeger een winkel in Groningen, bijna bij mij in de straat, nu zijn ze volgens mij alleen nog maar online te vinden.

Artikel_FAQ_Celine

Meestal zijn het impuls aankopen die in tegen kom in een winkel. Of ik wil echt iets hebben, dan ga ik heel lang door googlen tot ik het ergens het goedkoopst kan vinden. Jinx en Think Geek zijn een van mijn favoriete online shops.

Artikel_FAQ_Sandra

Ik ben gek op game-merchandise en wil het liefst mijn hele huis volstoppen met figurines. Een winkel die ik al jaren ken, en waar ik recentelijk weer kom, is Gator in Nijmegen. Zij hebben niet alleen veel in hun winkel zelf staan, maar ook online kan je vanalles bij ze bestellen. En het leukste van alles is dat ze niet alleen vanalles van games hebben, maar ook van films en series. En als ik dan langs de kassa loop en die Pokemonkaarten zie staan, kan ik het bijna niet laten…

Artikel_FAQ_Mirjam

Ik koop tegenwoordig niet meer heel veel game-merchandise. Maar als ik wat koop is dat bij Game Mania.

Artikel_FAQ_Didi

Ik heb niet heel erg veel game-merchandise in huis, maar bijna alles wat ik heb komt van de Game Mania af. Dat is natuurlijk erg makkelijk als je er werkt, want dan hoef je nooit echt te gaan winkelen. Als ik dan toch een keer ga winkelen, koop ik game-merchandise gewoon wanneer het op mijn pad komt. Een Mario T-shirt bij de H&M of een geeky sleutelhanger bij de Xenos. Een (web)winkel waar ik nog wel graag iets van zou willen kopen is Sideshow Collectibles.

Artikel_FAQ_Sam

Ik heb niet echt een winkel waar ik mijn game-merchandise koop. Mijn webbrowser wemelt van de favoriete tabjes voor verschillende sites. Ik vergelijk wel altijd alles even op Tweakers en ik ben dol op de Steam Sale. Voor de hebbedingetjes speur ik Ebay af!

Artikel_FAQ_Laura

Als ik op een convention ben, dan koop ik altijd wel iets van games, films of comics. Ik vind dat ze bij de meeste gamewinkelketens niet zoveel unieke toffe items hebben,┬ádus daarvoor zijn cons wel weer heel handig. Speciale figurines, zelfgemaakte oorbellen, dat soort fascinerende dingen. Hoewel ik ook niet zonder mijn Zelda-portemonnee kan, hoor. Ik koop ook veel op internet, vooral voor de kerstdagen ben ik geneigd een ordertje bij ThinkGeek of Amazon te plaatsen. Ik vind geeky merchandise wel heel belangrijk, als ik kan kiezen tussen een ontbijtbordje met Dopey erop of een witte van een duur merk, dan ga ik voor Sneeuwwitjes vriendje. Mijn huis is daardoor wel een bij elkaar geraapt zooitje, maar wel een┬áthuis dat perfect bij me past. Ik moet alleen mijn vriend nog zover krijgen dat we de virtrinekasten beneden gaan zetten…

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.