Ben jij goed in het bedenken van epische namen en dan vooral voor zwaarden? Doe dan mee met de Warhammer – End Times Vermintide wedstrijd waarin jij een naam moet bedenken voor een unieke epische zwaard!

“We have a billboard at Fatshark where everybody in the staff can suggest a name for the various weapons in Vermintide. We’ve gotten some great suggestions for most of our weapons, but for some reason, this specific Great Sword has remained unnamed.” aldus Martin Wahlund, CEO Fatshark. “Instead of going with one of the names on the board, we’ve therefore decided to start from scratch with your help. What would you call this Great Sword?”

Dus laat de Tolkien, George R. Martin of wellicht Terry Goodkind in jezelf los en bedenk de naam voor dit unieke zwaard. Krijg zo eeuwige roem door in de credits van de game te komen staan waar je ook een exemplaar van krijgt.

Om mee te kunnen doen kan je via deze link jouw unieke idee droppen voor het zwaard, ‘Death by Metal’ – ‘The Great War Sword’ – ‘Sharktooth’ etc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.