Ben jij een artiest of heb jij een band? Haal jij graag inspiratie uit games voor je teksten en akkoorden? Ben jij een DOOM- liefhebber? Is je antwoord op alle 3 deze vragen ja? Geef je dan op voor #DooMusic! en maak kans op tijdens een exclusieve pre-release-party je nummer live ten gehore te brengen. Geen muzikaal talent? Ook dan kun je naar het grote DOOM: Eternal release-feest in AFAS Live op 18 maart.

Wegens productionele redenen is het evenement van DOOM Eternal dat op 18 maart in AFAS Live plaats zou vinden geannuleerd.

Het gebeurd niet vaak zo’n enorme release-party voor een game, althans niet in AFAS Live-formaten. We hebben het dan ook niet zomaar over een game, maar over DOOM: Eternal! In DOOM vecht je tegen demonen uit de hel, maar op 18 maart barst de allereerste muzikale strijd los. Alle artiesten en bands worden uitgenodigd om hun door DOOM- geïnspireerde track in te sturen (mogelijk via community_BLX@bethsoft.com) en zo kans te maken om door Bethesda geselecteerd te worden en het nummer live ten gehore te brengen. De voorwaarden kun je hier lezen.

Kom je uiteindelijk na een Facebook-stemronde en het oordeel van de jury (bestaande uit Bethesda, internationale DJ/producer Mark Sixma en  Richard Verweij van XGN.nl) als winnaar uit de bus, dan ga je niet met lege handen naar huis. Het prijzenpakket bestaat uit: DOOM Eternal Collector’s Edition, DOOM-kleding van Difuzed en een MSI toetsenbord. Uiteraard wordt je ook gekroond tot de eerste officiële eigenaar van het ‘Best Inspired DOOM Song’.


De online competitie zal gewoon doorgaan, de live finale is echter geannuleerd.

20 maart is de officiele release van de game voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.