Maak je klaar voor een adembenemende game op je Nintendo Switch of voor op de PC: Spirit of the North! Wordt een rode vos en laat je meeslepen in een uniek avontuur.

In de 3rd-person avonturen-game Spirit of the North ga je op een kalme reis als een vos door een beeldschone en mystieke wereld. Na het ontwaken van de sluimerende geest van het Noorden wordt je als speler meegezogen in een avontuur vol ontdekkingen waarbij kameraadschap centraal staat.

Bekijk hier alvast de adembenemende en ontroerende trailer:

Ook al duurt de trailer maar kort; je wordt meteen meegezogen in het verhaal en de prachtige omgeving waarin de game zich afspeelt. Die omgeving is geïnspireerd op de schitterende en mysterieuze landschappen van IJsland. Gebaseerd op de Scandinavische folklore duik je in een uniek avontuur waarin de rode vos verstrengeld raakt met de bewaker van het Noorderlicht, een vrouwelijke geestvos. Adem de omgevingen in, want gedurende je tocht zijn er verschillende puzzels om op te lossen en kun je speculeren over waarom de oude beschaving verloren is gegaan. Reis over de bergen en onder de roodgekleurde hemel en ontdek alles over je metgezel en waarom het land waarin je speelt nog slechts een ruïne is.

We hebben het hier over een unieke game, want er is geen dialoog of verhaal. Dit is bewust, want het gaat hier om de pracht en praal en al het moois dat je om je heen ziet omlijst met een wondermooie soundtrack. Daarnaast zijn vossen natuurlijk ook prachtige wezens.

Het is jammer dat dit pareltje afgelopen jaar zo onder de radar is gebleven, maar met deze re-release op nieuwe consoles verdient Spirit of the North zeker nog de nodige aandacht.

Spirit of the North verschijnt in het voorjaar van 2020 voor de Nintendo Switch en de PC (verkrijgbaar via Steam). Kun je na al die pure schoonheid uit de trailer niet wachten? De game is hier al verkrijgbaar voor de PS4 voor €20,99.

© Infuse Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.