Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Dream Hills – Captured Magic.

Heb jij ook als kind wel eens stiekem gehoopt dat onze wereld ook vol zat met magie? Dat je door Hagrid werd opgehaald voor Zweinstein of dat sprookjes echt waren? In Dream Hills – Captured Magic begeef je je even helemaal in zo’n magische wereld. Dream Hills is namelijk overgenomen door een kwade heks. De kwade heks had de goede fee vergiftigd en ze kwam in een lange slaap, waardoor ze het land niet meer kon beschermen. Maar nu is ze wakker en jij gaat als haar Dream Hills bevrijden van het kwaad! Ga je mee op deze magische reis?

img_dream_hills_captured_magic_3

Eén van de eerste dingen die ik heb gedaan toen ik het spel opstartte is de mogelijkheid tot hints uitzetten. Deze hints geven aan waar voorwerpen liggen of waar je nog een actie kan uitvoeren. Omdat ik vaak zoek en vind spellen speel vind ik het namelijk wel leuk als het een uitdaging is. Helaas blijkt dat er alsnog veel wordt aangegeven waardoor de moeilijkheid van het spel wel omlaag gaat. Maar dit hoeft niet negatief te zijn! Het is een vrolijk ontspannen spel met een leuke schattige verhaallijn. Als je houd van vrolijke spelletjes dan is dit toch een hele mooie om te spelen. Bovendien is het spel zeker geschikt voor de jongere puzzelaars onder ons!

img_dream_hills_captured_magic_2

De minigames zijn niet erg moeilijk en zullen voor de ervaren puzzelaars weinig uitdaging bieden. De afwisseling ben je echter niet nodig want de verhaallijn is leuk zat! Met de bekende personages zoals Peter Pan, Kapitein Haak, Doornroosje en Rapunzel maak je allerlei avonturen mee terwijl je Dream Hills probeert te herstellen. Gaat het je lukken om je toverstaf te vinden, de heks op te sporen en de schade ongedaan te maken? Probeer je magische krachten uit als de Goede Fee en ontdek het zelf!

img_dream_hills_captured_magic_1

[b]Conclusie:[/b]
Dream Hills – Captured Magic is een prachtig vrolijk spel waarin je als de Goede Fee probeert het land te herstellen van de schade die de gemene heks heeft aangericht. Help vele personages uit beroemde sprookjes met hun problemen en spoor ondertussen de heks op. De minigames zijn echt niet moeilijk en het zoeken van voorwerpen is niet erg uitdagend, maar voor de onervaren puzzelaars onder ons is dit een heel leuk spel om mee te beginnen!

Dream Hills – Captured Magic is op [url=http://www.denda.com/store/product/10940001-dream-hills-captured-magic] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het tijdelijk voor €9,99 zelf kopen. Ook [url=http://female-gamers.denda.com/store/zoek-en-vind-spelletjes] voor meer zoek en vind spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.