Cities: Skylines is een stedenbouwsimulatie game ontwikkeld door Collosal Order. Dit spel is uitgebracht op 10 maart 2015 en tot nu toe een groot succes.

Als de meeste mensen denken aan stedenbouwsimulatie games dan denken ze waarschijnlijk aan Simcity. Echter, doordat Simcity de fans nogal heeft teleurgesteld was er een opening voor een nieuwe stedenbouwsimulatie game. Deze nieuwe game is Cities: Skylines. Cities: Skylines wordt nu al geprezen als een van de beste stedenbouwsimulatie games. In deze game bouw je je eigen stad. Dit klinkt misschien makkelijk, maar er zijn veel basis benodigdheden waarop je moet letten wanneer je een stad bouwt zoals: onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer en natuurlijk de gezondheidszorg. Daarnaast kan je ook nog mods bouwen in Cities: Skylines om zo een eigen draai aan jouw ervaring als burgemeester te geven. Er is dus genoeg te doen in Cities: Skylines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.