Inmiddels zijn we aangekomen bij de derde episode van Resident Evil: Revelations. Een game waar ik tot nu toe enorm van gecharmeerd ben, al vraag ik me af of het niet teveel van dezelfde gameplay is. Hoe zit dat in de derde episode? Maakt die deze game nog meer de moeite waard, of is het juist het tegenovergestelde? In deze review bespreek ik het. Lees ook binnenkort de reviews van de nieuwe episodes en de uiteindelijke review van Resident Evil: Revelations 2 .

img_residentevil_revolations2_episode3_01

Judgement
Een nieuwe spannende episode begint. De aparte verhalen tussen het verleden van Claire en Moira en het verhaal in het heden van Barry en Natalia worden steeds meer het tegenovergestelde van elkaar. Met Claire en Moira speel je meer om te overleven en met Barry en Natalia is het meer een puzzelgame geworden. Dat is positief, want dat houdt de game fris; het zorgt voor een goede afwisseling die de game op dit punt zeker kan gebruiken. Deze keer moet je op zoek naar The Factory. Claire en Moira vinden een brief waarvan ze denken dat een bekende van de dames de brief heeft geschreven.. maar moeten ze dat wel geloven?

img_residentevil_revolations2_episode3_02

Bloed, zweet en vuur
In episode 3 zijn veel hersenkrakende spelletjes te vinden , af en toe snap je even niet meer waar je heen moet, vaak zijn er goed verstopte kratten die je helpen je weg te vervolgen. Ook kom je vast te zitten in een kamer met dodelijke ijzeren punten die langzaam naar beneden komen, er uit komen is moeilijker dan het lijkt. Kom je er niet uit? Kijk goed op de muren, want er staan soms hints. Persoonlijk vond ik episode 3 geniaal. Het is de beste episode qua sfeer en spanning, plus de  moeilijkste tot nu toe. Het is ook een episode met veel kadavers, bloed en veel vuur waar je door heen moet sjouwen. Je komt steeds grotere monsters tegen, waaronder monsters die kunnen ontploffen en vuurspuwen, altijd erg fijn.. Wie overleeft het en wie gaan er dood? Speel de zenuwslopende episode 3 en kom erachter.

img_residentevil_revolations2_episode3_03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.