Het is hoogzomer met zo nu en dan flinke buien tussendoor, dus het heerlijk van het zonnige weer genieten kan mooi afgewisseld worden met avondjes Netflix-en. Juli is van start gegaan en ook deze maand kunnen we weer veel moois verwachten. Skip dat strand maar en die vakantie, het is Netflix wat deze zomer telt!

In juni hebben we toch zelf de nodige klappers gekeken, wat te denken van Stranger Things seizoen 4 – deel 1, Dirty Lines, Twee Zomers, Un Mere Parfaite, Keep Sweet: Pray and Obey, You Don’t Know Me, Man vs Bee en de films Venom en Venom: Let There Be Carnage. Toch een leuk lijstje is het geworden zo met vrijwel alleen maar recente titels.

Op naar juli, want persoonlijk staat onderstaande al te springen om de eerste mega-tip van de maand.

Stranger Things seizoen 4 – deel 2
We beginnen de maand juli gelijk met de allergrootste release van de maand. De laatste afleveringen van seizoen. Ga er maar goed voor zitten, want deze afleveringen duren heerlijk lang. Absoluut materiaal om te bingen vanaf 1 juli en het gaat echt mega-mega-mega-spannend worden.

Persuasion
Een film die is voorbestemd voor de liefhebbers van kostuumdrama’s en in het bijzonder voor liefhebbers van Bridgerton. Dakota Johnson speelt de hoofdrol in deze film over ware liefde op het tweede gezicht die te zien is vanaf 15 juli.

Boo, Bitch
Zie het als een tienerserie, of gewoon een popcorn-serie om zonder bij na te denken te kijken. Een scholiere leeft verder als geest, maar niet zoals iedere andere geest. Deze geest wordt nog door iedereen gezien. Te zien vanaf 8 juli.

Resident Evil – Seizoen 1
Deze staat echt al behoorlijk lang op de planning en eindelijk is seizoen 1 in zicht. Het vechten tegen een dodelijk virus gaat verder, maar dan in een serie welke je kunt bingen vanaf 14 juli.

Uncoupled
Emily in Paris-fans opgelet! Deze serie met Neil Patrick Harris in de hoofdrol is te zien vanaf 29 juli en laat zien hoe een Michael na 17 jaar huwelijk met een man weer op de markt komt in hartje New York.

Hello, Goodbye and Everything in Between
De verfilming van het bekende boek van Jennifer E. Smith. Een tip voor een absolute girlsnight over een stel dat voordat ze gaan studeren uit elkaar te gaan, maar betekent dit echt het einde voor hen samen? Je ziet het vanaf 6 juli.

Girl in the Picture
Een enorm spannende documentaire over een vrouw die 30 jaar vermist is geweest. Dankzij een foto krijgt de zaak een bizarre wending. True crime-fans: dit is een must-see. Te zien vanaf 6 juli.

Grey Man
Ryan Gosling, Ryan Gosling, Ryan Gosling!! Oké, hieromheen is een film van een CIA-agent gebouwd die moet vluchten voor zijn leven. Ryan Gosling! Vanaf 22 juli!

Meer inspiratie nodig? Kijk dan hier naar het totale juli-overzicht van Netflix:

Meer interessante releases: als het goed is hebben we eigenlijk alles al bovenstaand genoemd. Vooruit dan maar: animatie-film het Zeebeest is te zien vanaf 8 juli, Capitani seizoen 2 vanaf 8 juli, de film Jewel vanaf 8 juli en The Most Hated Man on the Internet vanaf 27 juli.

Genoeg te zien toch?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.