Het is even stil geweest rondom nieuws over de nieuwe Mario + Rabbids, maar yes! Er is eindelijk meer informatie naar buiten gebracht over Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Onlangs verscheen al een nieuwe gameplay sneak peek trailer, maar nu is er ook eindelijk een release-datum bekend!

Om maar meteen met het nieuws in huis te vallen: op 20 oktober barst het geweld los en kunnen Mario en consorten er weer op los knallen. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens een Nintendo Direct Mini. Bowser doet zijn intrede in Sparks of Hope en samen met Rabbid Peach, Luigi, Rabbid Mario en Princess Peach vormt hij een hecht team. Allen strijden om de orde te herstellen die de mysterieuze en kwaadaardige vijand genaamd Cursa heeft aangericht.

Bekijk de gameplay sneak peek trailer hier:

Zoals we al hebben kunnen ervaren kun je op een unieke manier je vechtkunsten laten zien. De helden bespringen vijanden, maken teamspringen op bondgenoten en verstoppen zich achter dekmantels. Iedere held heeft zijn of haar eigen vaardigheden en wanneer je deze tactisch inzet haal je het maximale uit je beurt.

Het belooft in ieder geval weer een doldwaas avontuur te worden. Cursa en de kwaadaardige volgelingen jagen op de Sparks. Deze griezelige wezens zijn een fusie van Lumas en Rabbids, iedereen die hen in de weg staat wordt vernietigd. Spoor de Sparks op, red ze en zorg dat ze jouw volgelingen worden. Pas je held aan, upgrade ze en dankzij het koppelen aan Sparks kun je nog meer extra vaardigheden vrijspelen. Denk hierbij aan energieschilden of krachtige elementaire aanvallen.

De epische reis door het heelal start op 20 oktober en is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

© Ubisoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.