Deze zomer komt er een film in de bioscoop die iedere game liefhebber moet zien, Pixels met Adam Sandler en Kevin James in de hoofdrol.

Al jaren is NASA bezig om contact te leggen met aliens, buitenaardse wezens, E.T. en als je het aan mij vraagt is ze dat allang gelukt maar dat is een ander verhaal. In de film Pixels blikken we terug naar het jaar 1982 waarin we zien dat er een tijdcapsule de ruimte in wordt geschoten met beelden van de destijds Amerikaanse president Ronald Reagan vergezeld met verschillende fragmenten van arcade games zoals Pacman. Wellicht dat het signaal wordt opgevangen en we zo intergalactische gamemaatjes kunnen vinden. Maar wat als de boodschap minder vriendelijk overkomt dan we bedoelen…

Bekijk hieronder de trailer en zie hoe Peter Dinklage een matje rockt en de reünie tussen PacMan en zijn vader na jaren verloopt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.