Vanaf 30 januari kun je aan de gang gaan met Life is Strange op de PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4.

Life is Strange verteld het verhaal van Max; een fotografie student die erachter komt dat ze de tijd terug kan draaien. Ze gebruikt haar krachten om het leven van Chloe te redden, haar jeugdvriendin, die ze al vijf jaar niet gezien heeft. Het is voor Chloe een turbulente tijd en ze drijft steeds verder uit koers sinds de tragische dood van haar vader.

De reünie zal hun levens op de kop zetten. Wanneer er steeds meer rare gebeurtenissen het kleine stadje Arcadia Bay blijven teisteren, komen beide tieners terecht in een zoektocht naar de mysterieuze verdwijning van een student.

Episode 1 van een 5-delige serie wordt uitgebracht voor alle platforms op 30 januari 2015 en elke aflevering kost €4,99. Spelers kunnen ook het volledige seizoen kopen voor €19,99. De bovenstaande prijzen zijn gelijk voor alle platforms, en de pc-versie kan vanaf vandaag worden gereserveerd.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.