Voor het eerst sinds het ontstaan van de Skylanders franchise zijn er nu twee volkomen nieuwe elementen bijgekomen; Light en Dark. Deze elementen worden op maandag 22 december losgelaten in de wereld van Skylands.

Twee nieuwe Trap Masters, Knight Mare en Knight Light, zijn vanaf 22 december overal verkrijgbaar in de speciale Light en Dark Elemental Quest Packs. Daarmee worden fascinerende nieuwe avonturen voor Skylanders Trap Team ingeluid. Elk Elemental Quest Pack bevat een Trap Master en een speciale Trap waarmee je óf Light óf Dark slechteriken kunt vangen. Extra is dan ook nog dat je een speciaal level in de game kunt ontgrendelen.

img_Skylanders_dark1 img_Skylanders_light1

Als Portal Master krijg je de kans om nieuwe levels binnen het Skylanders Trap Team universum te ontdekken. Zo kun je slechteriken vangen die je nog nooit eerder hebt gezien en nieuwe omgevingen ontdekken. Bereid je voor op confrontaties met Luminous en Nightshade, twee eliteleden van de Doom Raiders, een leger van Kaos dat is samengesteld uit de meest beruchte bad guys van Skylands.

John Coyne, vicepresident van Consumer Marketing bij Activision Publishing, Inc.:

“Het is fantastisch om te zien hoe gefascineerd fans zijn door de Skylanders franchise en zich erin verdiepen. Met de introductie van de nieuwe elementen Light en Dark en nieuwe helden in het Skylanders universum, hebben onze fans wereldwijd nu nog meer manieren om alle magie, spanning en plezier van Skylanders te ontdekken.”

img_Skylanders_dark2 img_Skylanders_dark3

Door de introductie van de Light en Dark elementen wordt de achtergrond van Skylands onthult die fans kunnen ontdekken. Lang geleden waren zowel Knight Light als Knight Mare beschermers van Skylands, maar op een gegeven moment dwaalden ze af naar andere bezigheden. Nu ze zich hebben aangesloten bij de Trap Masters zwaait Knight Light met zijn TraptaniumTM dolk en ook Knight Mare heeft met haar Traptanium lans dodelijke krachten.

img_Skylanders_light2 img_Skylanders_light3

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.