Goed nieuws voor de PES fans met de nieuwe data pack komen er veel nieuwe extra’s in PES 2015.

De nieuwe update voegt maar liefst 73 nieuwe gezichten van spelers aan het spel toe. Hiermee vind je de belangrijke spelers van over de hele wereld terug zoals, José Callejón, Aaron Ramsey, Karim Bellarabi en Gerard Deulofeu. Maar ook aankomende sterrenspelers zoals Luke Shaw, Iker Muniain en Rúben-Neves. Alle 73 bijgewerkte spelers zijn geselecteerd op basis van de verzoeken van fans over de hele wereld. Uiteraard gaan er nog meer spelers toegevoegd worden gedurende het hele jaar.

Naast een flink aantal nieuwe spelers is er ook een toevoeging binnen myClub. Door middel van een puntensysteem kan de gebruiker in myClub bouwen aan een team van world-beaters door het bereiken van mijlpalen of door middel van goed spelen. Deze punten kunnen worden besteed aan het opbouwen van een nieuw team, en spelers kunnen ook worden toegevoegd via micro-transacties.

Daarnaast heeft de myClub modus ook nieuwe manieren voor spelers om punten voor hun team te verkrijgen via Event Competitions, deze zal via een nieuw deelvenster in het hoofdmenu te bereiken zijn en is voor een beperkte tijd beschikbaar. Spelers worden online verdeeld en in toernooien geplaatst en beloond op basis van hun niveau.

Er zijn ook vier nieuwe realistisch nagebouwde stadions voor de PlayStation 4 en Xbox One versie van PES, Estádio Morumbi, Saitama Stadium, El Monumental en Estádio Mineirão. Ook hebben de spelers nieuw schoenen en ballen om mee te spelen met de nieuwste stijl van o.a. Adidas en Umbro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.